Profesionalios kosmetikos priemonės internetu

Savaitės pasiūlymai

Surask savo produktą

PRO Vizažistui

PRO VIZAŽISTO PROGRAMA

Tai nuolaidų programa, skirta Profesionalams.  Norėdami susikurti profesionalo paskyrą, prašome užpildyti prašymą.

PRO ANKETA

Norėdami prisijungti prie programos, jums tereikia atlikti keletą žingsnių:

  1. Susikurti online paskyrą
  2. Paskyroje nueiti ir pažymėti varnele AR JŪS PROFESIONALAS?
  3. Užpildyti prašymą. Svarbu: reikalingas Jūsų profesijos baigimo dokumentas. Tik pilnai užpildytas prašymas, pateikiant visą reikalingą informaciją, bus priskirtas PRO paskyrai. PRO paskyrą tvirtina darbuotojas, ne automatinė sistema, todėl tai gali užtrukti 🙂

PRO VIZAŽISTO PROGRAMOS PRIVALUMAI

Visų pirma – gausite profesionalo kainas kosmetikai, kurios yra ženkliai mažesnės.

Taip pat, jei norėsite, gausite naujienlaiškius apie nuolaidas bei informaciją apie mūsų bestselerius.

Profesionali kosmetika Make up Atelier Paris – tai platus makiažo asortimentas, puikiai tinkantis profesionaliems makiažo meistrams ir moterims, kurios nori kasdien atrodyti žavios ir pasitikinčios savimi. Kinas, televizija, teatras … aukštos kokybės makiažo produktai padeda išpildyti įvairiausias profesionalų užgaidas ir sumanymus – asortimente yra daugiau nei 40 tonuojančių pagrindų atspalvių, 20 skirtingų korektorių, itin pigmentuotų šešėlių palečių, šimtai lūpų dažų atspalvių.

Jau daugiau nei 30 metų „Make-up Atelier Paris“ rengia profesionalius rytojaus makiažo meistrus ir kuria visų odos spalvų poreikius atitinkančius produktus. O dabar žengia dar vieną žingsnį ir, diegdamos naujoves, kuria produktus reiklioms, žinančioms, ko nori ir mylinčioms save moteris.

Profesionali kosmetika Make up Atelier Paris pretenduoja į daugiatautės estetikos prekės ženklo statusą. Produkto kūrėja Hélène Quillé apjungia savo patirtį, įgūdžius ir žinias su prancūzišku prancūzišku prisilietimu, ir Make up Atelier profesionali kosmetika kuriama tiek moterims, tiek vyrams, tiek visiems odos atspalviams. Dėl „Make-up Atelier“ priemonių įvairovės ir subtilumo prekės ženklas yra vienas iš nedaugelio, tenkinantis visų etninių grupių poreikius. Universalus, profesionalus ir pelnytai užsitarnavęs profesionalios kosmetikos vardą Prancūzijos mados pasaulyje, prekės ženklas „Make-up Atelier“ yra platinamas 14 šalių. Kaip ir visi aukščiausios klasės grožio prekės ženklai, „Make-up Atelier“ užtikrina kokybę visuose žingsniuose – pradedant atsakinga gamyba ir baigiant profesionaliu pardavimu. Make-up Atelier profesionali kosmetika – tiems, kurie ieško aukščiausios kokybės.

Internetinėje parduotuvėje www.atelierkosmetika.lt – profesionali kosmetika internetu, tad ne tik profesionalai, tačiau ir kiekviena moteris gali dovanoti sau itin aukštos kokybės makiažo priemones.

Make-up Atelier Paris profesionali kosmetika patrauklia kaina – jums patogioje vietoje ir patogiu laiku.

X